CHEI

E cheia ta ?

O recunosti ?

O recunoști? Cheia ta este probabil una dintre aceste tipuri. Acum, stiind cum arata, ai toate informațiile necesare pentru a solicita centrului de tăiere a cheilor Silca o copie a originalului : vei avea un duplicat sau mai multe într-o clipă. Păstrați-l la îndemână pentru toate eventualitățile, ca rezervă pentru urgențe sau pentru a da altcuiva.

Închis pe dinafară? Niciodată, datorită Silca

Blocat afara într-o zi cu vânt, sau ușa mașinii a fost blocată la kilometri distanță. Nu, nu așa ne dorim să fie.De aceea ne-am gândit la o idee inovatoare, garantată de experți care vă pot da rapid un duplicat, oriunde vă aflați, acasă sau în străinătate. De ce să faceți copii ale cheilor dacă nu le-ați pierdut niciodată?
  1. Pentru că te-ai afla într-o situație neașteptată în care nu știi la cine sa apelezi.
  2. Deoarece o copie costă mai puțin decât înlocuirea încuietorii.
  3. Deoarece, chiar dacă nu ați pierdut-o, cheia ar putea deveni uzată în timp și ar putea deteriora încuietoarea.

Cheile dvs. vă spun cine sunteți.

Cheile pot fi copiate, dar asta nu înseamnă că nu pot fi unice. Silca vă permite să le personalizați după gust: alegeți culoarea, diferită de celelalte. Oricare ar fi soluția dorită, Silca va avea întotdeauna o cheie puternică și atractivă din aliaje și materii prime de cea mai bună calitate.
Vedeți cheile personalizate Silca în magazinele noastre

Atractiv și de calitate superioară

Puternic și atractiv. Căutăm cele mai bune materii prime pentru cheile noastre din întreaga lume: garantează durabilitatea și sunt rezistente la șocuri și răsucirile din utilizarea de zi cu zi.

Cheile uzate distrug cilindri

Intră în încuietori și se întoarce, dar se deschide cu dificultate. O cheie uzată trebuie copiată înainte de a fi prea târziu. Chiar dacă cheia funcționează, tăieturile uzate pot deteriora cilindrul. Aceasta înseamnă că, cheia se poate rupe, se blochează sau se poate întoarce fără a deschide ușa, forțându-vă să solicitați servicii de urgență.
Loading data...